середа, 19 лютого 2014 р.

У чому полягає формула щастя

У чому полягає формула щастя
«…Людина створена для щастя, як птах для польоту», - писав Володимир Короленко. Усвідомлення того, що люди повинні бути щасливими, передавалося з покоління до покоління.
Існують сотні визначень суті щастя. Різні люди й уявляють його по-різному. Для одного щастя – бачити своїх рідних і близьких щасливими, у гідному житті оточуючих людей. Для іншого щастя – це особистий матеріальний добробут, збільшення власних прибутків. Ще для когось щастя – тепло родинного затишку, вірне й незрадливе кохання.
Хоч загальна формула щастя й неможлива, внаслідок дуже несхожих уявлень про нього різних людей, все ж можна побачити деякі спільні ознаки.
Важко уявити собі щасливу людину. Яка не мала б справи, корисної людям. Людина для людей – так називається цей компонент розуміння щастя.
Гадаю, що кожному з нас потрібна дружба. Любов, гарна сімя, діти, міцне здоровя. Але при цьому не слід забувати і про розумне забезпечення нормальних людських потреб, адже людина повинна жити гідно, і говорити про це зовсім не соромно.

«Щастя  в повітрі не вється, воно в боротьбі дістається», - навчає народне прислівя. Я вважаю, що для того, щоб бути щасливим, треба докласти зусиль, можливо, від чогось відмовитись, щось у собі подолати, перетерпіти смугу невезінь і завжди вірити, що щастя все-таки існує, що воно досяжне. А яка ваша думка?

1 коментар:

  1. Betway app for Android and iOS - JTM Hub
    Betway casino app 사천 출장샵 for android and iOS download Betway app on Android 평택 출장안마 and iOS App Store is available now 광주광역 출장마사지 and works on the Android and iOS versions 고양 출장안마 of 광주 출장안마 Betway

    ВідповістиВидалити